OVER ONS

Eén aanspreekpunt van offerte tot montage geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

Van den Hatert Zonwering en Kozijnen onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakman. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken zodat we u goede producten leveren en perfecte montage. We werken bewust met lage kosten.

Zonwering en kunststof kozijnen kunnen heel goed verkocht worden door bezoek aan huis. Daarom hebben we geen showroom, maar tonen u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. Dit kan gelijk ter plekke bij of in uw woning, zodat we maatwerk advies geven op locatie. Dit laat zich uitbetalen voor u in een altijd scherpe prijs! Zo zijn we voor u adviseur, verkoper aan huis, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen. Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat deze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Voor al uw zonwering

Er is niets heerlijks dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Kortom: Zonder zon is het maar niks.

Lees meer

Voor nieuwe of vervanging van kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen.

Lees meer

Wij hebben regelmatig aanbiedingen!

In alles bewijzen we dat we de kosten laag houden waardoor u zo dicht mogelijk de inkoopprijs van onze leveranciers benadert. Daarom zijn we altijd super scherp in onze offertes. We begrijpen als geen ander dat het dure tijden zijn waarin we momenteel leven. Daarom hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze leveranciers, die u - bovenop onze lage prijzen - nog eens extra doen genieten van tijdelijk inkoopvoordeel.

Lees meer